Betalen

Betalen kan op onderstaande manieren :

 

iDeal

U kunt tijdens het bestelproces kiezen voor betalen via iDeal. Wij krijgen dan direct een melding dat het meubelstuk voldaan is en kunnen dan gelijk het transportbedrijf inlichten, zodat zij telefonisch contact met u op kunnen nemen voor het maken van een bezorgafspraak.

Paypal

U kunt tijdens het bestelproces kiezen voor betalen via Paypal. Wij krijgen dan direct een melding dat het meubelstuk voldaan is en kunnen dan gelijk het transportbedrijf inlichten, zodat zij telefonisch contact met u op kunnen nemen voor het maken van een bezorgafspraak.

Credit Card

U kunt tijdens het bestelproces kiezen voor betalen via Credit Card. U krijgt dan het inlogscherm van Paypal, waaronder u ook de keuze heeft om te betalen via credit card. Wij krijgen dan direct een melding dat het meubelstuk voldaan is en kunnen dan gelijk het transportbedrijf inlichten, zodat zij telefonisch contact met u op kunnen nemen voor het maken van een bezorgafspraak.

Vooraf overmaken

Vooruit betalen betekent dat je, na het bevestigen van de bestelling, het totale orderbedrag overmaakt op de rekening van Woonwinkel "Van Toen".  Na ontvangst van het bedrag op ons bankrekeningnummer, zal er contact met u worden opgenomen voor het maken van een afhaal- of bezorgingsafspraak. Let op: betaald u vanaf een buitenlandse bankrekening, dan duurt het enkele dagen voordat het bij ons is bijgeschreven.

 

Betalen bij afhalen 

Onze voorkeur gaat uit naar contante betaling.

U kunt bij ons niet pinnen, wel is er in het centrum een pinloket van de Rabobank.

 

© 2014 - 2024 Woonwinkel Van Toen voor antieke, landelijke en brocante meubels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel