Algemene Voorwaarden Woonwinkel van Toen

1. Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met "Woonwinkel van Toen".
Door te bestellen geeft U aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan. "Woonwinkel van Toen " behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen/of uit te breiden.

2. Bestelling en overeenkomst
U kunt Uw bestelling plaatsen via het bestelformulier op de site. U dient deze volledig en op waarheid berust in te vullen.
"Woonwinkel van Toen" behoudt zich het recht de overeenkomst te ontbinden zodra U zich niet aan de door " Woonwinkel van Toen " gestelde voorwaarden houdt.

3. Prijzen en Betaling
De vermelde prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders aangegeven.
" Woonwinkel van Toen " is niet verantwoordelijk voor druk- en zetfouten op de site. Aan onrechtmatige prijsinformatie of overige informatie, kunnen geen rechten worden ontleend.
" Woonwinkel van Toen " is niet gebonden aan haar aanbod indien er sprake is van programmeerfouten op de site.

Wanneer U een bestelling plaatst, dient het totaalbedrag, inclusief bezorgkosten, via Ideal, of overschrijving vooraf per bank/giro te worden voldaan.
Wanneer de betaling na 2 dagen niet door " Woonwinkel van Toen " ontvangen is, wordt er van uitgegaan dat u van de bestelling afziet.

4. Annulering
Indien U Uw bestelling wilt annuleren, op basis van gegronde redenen c.q. mankementen, dient U dit vooraf te melden per e-mail aan: ecasb3@gmail.com
Via onze website/webwinkel bestelde kasten kunnen retour gestuurd worden binnen 14 dagen na ontvangst.
Het product dient zorgvuldig verpakt en onbeschadigd bij Woonwinkel van Toen te worden aangeleverd.
Beschadigde- en/of gebruikte artikelen nemen wij niet retour. Verzendkosten van retouren zijn altijd voor rekening van de koper. Dit houdt dus in : de de bezorgkosten én de retourkosten.
Deze retourregeling, van bestellingen via de webwinkel, geldt alleen voor artikelen die via onze eigen transportdienst afgeleverd worden.
Artikelen die afgehaald zijn aan ons adres, of die ter plaatse besteld/gekocht zijn, kunnen niet retour genomen worden. Ook artikelen waarop een korting/aanbieding geldt, worden niet teruggenomen.
Op maat gemaakte-, vermaakte-, of op uw verzoek geschilderde meubels, worden niet retour genomen.

5. Verzending en Levering
Na bestelling neemt onze vaste transporteur MJB Transport te Schagen contact met U op over de bezorgdatum; een voorsteldatum kunt u bij uw bestelling opgeven, waarbij zij zullen terugkoppelen of dit mogelijk is. De leverdatum zal, in de regel, binnen 1 tot 3 weken geschieden. Het afhalen van meubels dient na bestelling eveneens binnen 1 tot 3 weken te gebeuren.
De transporteur bezorgt het, gedemonteerde, meubelstuk bij de voordeur op de begane grond. Aangezien de transporteur alleen komt is bij de grotere- of niet deelbare kasten nodig dat er hulp aanwezig is bij het uitladen.
Monteren ter plaatse soms mogelijk (ook op de verdieping) tegen meerprijs (op aanvraag), ook hierbij is hulp nodig voor het eventueel naar boven tillen en plaatsen van de kap.

Kwaliteit artikelen
Wij verkopen gebruikte artikelen. De artikelen zijn in goede en bruikbare staat. Hout is een natuurproduct, dat altijd werkt, met name door wisselende temperaturen en variatie in vochtgehalte kunnen er kieren en scheuren ontstaan. De sloten zijn ook oud, en kunnen in de loop der tijd mankementen krijgen, waardoor deze niet goed meer functioneren. Alle sloten zijn getest alvorens de kast wordt verzonden.
Woonwinkel van Toen is hiervoor niet aansprakelijk en kan daar geen garantie voor geven. Met name de oude en antieke kasten vertonen sporen van houtworm e/o boktor wat mede de charme van een oude kast bepaalt.
Op afspraak kunt u de kasten bekijken . Wij raden u aan om het product vooraf te komen bekijken .De gebruikte- en antieke artikelen kunnen gebruikerssporen vertonen. Alle kasten zijn handgeschilderd, gebruikt, oud of antiek en worden bij binnenkomst zonodig ingespoten met een professioneel middel tegen houtworm/boktor .(fabrikant van dit soort ongedierte produkten adviseren dit jaarlijks te herhalen )
Indien een meubel met krijtverf is behandeld zal de verf tijdens het gebruik slijtageplekken vertonen, dit hoort bij het type verf en geeft het meubel een verweerd uiterlijk. Dit kan geen reden voor u zijn om het artikel te retourneren of te reclameren.
We kunnen geen garantie geven dat onze meubelen 100% houtwormvrij zijn. Bij onder andere bouwmarkten zijn producten te koop om meubels eenvoudig en effectief hiertegen te behandelen. Al onze meubelen mogen na aankoop niet meer geruild worden .

Wij werken met een vast transportbedrijf, dit is een vrijblijvende service van Woonwinkel van Toen.
Transport tarief is berekend voor 1 kast levering voordeur begane grond.
U kunt altijd de gekochte meubelen zelf ophalen op afspraak.

Woonwinkel van Toen is niet verantwoordelijk voor het geval mocht een meubel niet door het trapgat, deur of dergelijke passen. Dit dient u zelf vooraf goed te berekenen. De maten staan bij onze producten op de website vermeld. We hanteren de buitenmaten van de meubelen. Tevens zijn wij niet aansprakelijk voor de fouten gemaakt door de koper.

7. Privacy
Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van " Woonwinkel van Toen ". Uw gegevens worden gebruikt voor de beoordeling, het aangaan- en de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie. " Woonwinkel van Toen" verstrekt geen gegevens aan derden waardoor Uw privacy in het geding komt.

8. Copyright
Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zullen wij juridische stappen te ondernemen.

9. Klachten
Heeft U klachten of bent U ontevreden over bepaalde zaken, bestelde of geleverde artikelen dan kunt U dit middels een e-mail melden aan ecasb3@gmail.com..
Op al onze aanbieding en voorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

© 2014 - 2024 Woonwinkel Van Toen voor antieke, landelijke en brocante meubels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel